Potrbana Vam je web prezentacija - reklama ili logo? Kontaktirajte nas: +381 (0) 60 313 92 14

office@evolve-designstudio.com


Dizajn studio Evolve

Okupljanje je početak. Nastaviti zajedno je napredak. Raditi zajedno je uspeh.

Dizajn studio Evolve osnovan je 2012. godine sa namerom da odgovorimo stalno rastućim zahtevima tržišta za novim idejama, fokusirajući se na oblasti izrade web prezentacija, kreiranja korporativnog identiteta, seo otimizacije i internet marketinga.
Mi smo kreativni pojedinci okupljeni oko zajedničkog cilja, da pre svega kreiranjanjem vizuelne komunikacije izmedju Vas i klijenata ili potrošača, unapredimo Vaše poslovanje na internetu, jer je upravo to ključ uspeha savremenog poslovanja.
Sa uverenjem da je uspeh naših klijenata i naš uspeh, stalno usavršavamo svoja znanja i veštine i težimo da kroz kvalitetna i funkcionalna krajna rešenja napredujemo zajedno sa Vama.

Mi radimo kao tim što nam omogućava da Vam ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih delova projekta, pa do podrške i održavanja nakon završetka istog.
U kreativnom procesu poštujemo tradicionalni pristup stvaranja ideja, koji započinje skicama na papiru koje se u kasnijoj fazi prenose u digitalnu formu.
Osim usluge web dizajna, internet marketinga i grafičkog dizajna, Dizajn studio Evolve Vam može pomoći da spremite sav potreban materijal za sajt, flajer, poster itd. (pisanje teksta, prevod teksta sa drugih jezika, fotografisanje i obrada fotografija proizvoda, zakup domena i hostinga).  • wordpress footer logo
  • html5 css3 logo footer
  • joomla footer logoo
  • Drupal Logo footer
  • pscd Logo footer

Pogledajte naš portfolio i proverite kvalitet garantovan od strane Evolve dizajn studia !

Finalne proproizvode (web sajt, SEO, grafički dizajn) smo kreirali u skorije vreme, raznih su namena i rađeni su za različite budžete. Ako Vas interesuje više detalja o nekom od navedenih, slobodno pitajte - rado ćemo odgovoriti.


Facebook