Potrbana Vam je web sajt, reklama ili logo? Kontaktirajte nas: +381 60 313 92 14

info@evolve-designstudio.com

Link kampanja


Link building kampanja


Link kampanja obuhvata postavljanje dolaznih linkova ka Vašem sajtu sa relevantnih web sajtova sa autoritetom, i jedan od najbitnijih faktora koji će odrediti da li će se vaš sajt rangirati na web pretraživačima tj. Googlu.

Bez dolaznih linkova nema dobre pozicije na Google-u, niti dobre posete.

Link kampanja je nezaobilazna stavka za uspeh

Link building kampanja ( kreiranje ili građenje linkova ) je nezaobilazna stavka ukoliko želite da promovišete svoj biznis profesionalno i ukoliko Vam neko nestručan uradi izgradnju linkova  na pogrešan način, to može imate  i negativnu posledice kao što su deindeksiranje sa Googla tj. ne pojavljivanja u pretragama Googla .

Kako funkcioniše kreiranje linkova (link building)

Google i ostali pretraživači koriste veliki broj parametara da bi utvrdili reputaciju i autoritet sajta. Ipak, najvažniji faktor je idalje kvalitet i raznolikost linkova sa drugih sajtova. U suštini cela logika je bazirana na principu glasanja gde svaki link sa nekog drugog sajta deluje kao jedan glas. Ovo brzo vodi do zaključka da što više linkova imate to bolje, ali to može biti mač sa dve oštrice.

Pretraživači će prvo pregledati vaš sadžaj i probaće da shvate o čemu se radi. Posle toga će probati da ustanove da li da veruju vašem sadržaju tako što će istražiti ko linkuje ka vama. Ali ne završava se sve samo na tome. Na sličan način na koji mi u pravom svetu odlučujemo kome ćemo verovati a kome ne, pretraživači će tretirati linkove sa različitih sajtova na različite načine. Jedan link sa sajta kome pretraživači veruju je bolji nego hiljadu linkova sa sajtova koje pretraživači vide kao spam. Vlasnik sajta može dobiti veoma dobre linkove i poziciju u pretraživačima samo kroz izradu vrlo kvalitetnog sadržaja i kroz kvalitetnu uslugu. Nažalost, ovo samo po sebi nije uvek dovoljno, jer će uvek biti drugih koji će činiti sve to pa i nešto extra da bi postigli bolje rezultate. Baš to ’extra’ je ono što će vam dati prednost nad konkurencijom i to je glavna prednost koju ćete dobiti od SEO agencije.

Pre nego što započnemo kampanju važno je da se uvek osiguramo da ne baziramo naš trud na nagađanju. Zbog toga je izrada kompletne strategije od najveće važnosti za bilo koju SEO kampanju. Koršćenje pogrešnih fraza može biti neverovatan utrošak vremena i novca. Deo naše strategije obuhvata i provera vašeg sajta…

Call Now ButtonPozovite nas