Potrbana Vam je web sajt, reklama ili logo? Kontaktirajte nas: +381 60 313 92 14

info@evolve-designstudio.com

Facebook oglasi

OGLAŠAVANJE NA FACEBOOK-u

 

Iskoristite prednosti ciljanog oglašavanja na Facebooku. Facebook oglasi su odličan način da iskoristite najpopularniju društvenu mrežu u svetu, kao platformu za Vaše Internet oglašavanje.

Facebook oglašavanje je vrlo ciljano jer se vaši oglasi prikazuju samo onim skupinama ljudi koji su u svom profilu pokazali interes za vašu delatnost.

Oglašavanje može da deluje na lokalnom, nacionalnom i internacionalnom kanalu distribucije. Postoje sledeće opcije oglašavanja:

  1. plaćanje po kliku, Pay-Per-Click (PPC), plaćate samo kad korisnim klikne na Vaš oglas i tako poseti Vašu stranicu.
  2. plaćanje na osnovu broja prikaza, cost-per-mille (CPM), odnosno cost-per-thousand (CPT).

 

Oglasi na Facebook-u imaju jako veliki broj prikazivanja što je odlično za branding. Upoznajte potencijalne klijente preko Facebook oglasa sa vašim brandom bez ulaganja ogromnih iznosa na skupe bannere na top portalima.

Osim na standardnu Web stranicu, Facebook oglasi mogu voditi i na vašu Facebook stranicu. Promovisanje Facebook stranice dovodi do povećanja broja fanova koji putem Facebooka prate novosti u vašoj ponudi. Budite ukorak s vremenom i upoznajte se s budućim klijentima na Facebooku!

 

Zašto je oglašavanje na Facebook-u tako uspešno?

 

  1. Facebook oglašavanje direktno osigurava veću posećenost vaših Web stranoca, a povećanje posećenosti proširuje broj potencijalnih kupaca vaših proizvoda i usluga.
  2. Ponajviše zbog privatnih podataka koji korisnici ostavljaju na svojim stranicama. ”Za ljude je Facebook postao deo njihovog života, zato možete biti sigurni da se povezujete s ljudima koji imaju stvarne interese za Vaše proizvode.”
  3. Facebook Vam omogućuje da svoje oglase ciljate prema lokaciji, godinama, polu, statusu u vezi, interesima, ključnim riječima, radnom mjestu  itd.
  4. Vaš oglas će se prikazati samo onima koji odgovaraju točno zadanim parametrima u skladu s Vašim oglasom.

 

Kolika je cena oglašavanja na Facebook-u?

 

  1. Oglašavanje na Internetu pa samim tim i na Facebook-u je jeftinije nego u bilo kojem drugom mediju.
  2. Ono što je naj bitinije cenu za oglašavanje  na Facebooku  određujete sami.

 

Izrada i održavanje Facebook profila

 

Neka vaši klijenti uvijek budu upućeni u vašu najnoviju ponudu i događanja. Facebook profil firme omogućuje vam baš to. To je način da vas novi klijenti pronađu i da postojeće uputite u vašu najnoviju ponudu a pri tome nije nužno aktivno oglašavanje.

Nudimo vam profesionalnu izradu i redovno održavanje Facebook profila. Izrada uključuje kreiranje Facebook profila zajedno sa svim relevantnim informacijama o firmi i slikama, dok redovno održavanje znači “postanje“ slika, komentara i linkova koji se odnose na vašu ponudu.

Call Now ButtonPozovite nas