Potrbana Vam je web sajt, reklama ili logo? Kontaktirajte nas: +381 60 313 92 14

info@evolve-designstudio.com


Dizajn i izrada web sajtova

 

Izrada web sajta je naša osnovna delatnost. Kreiramo inovativne i moderne web sajtove, fokusirajući se prvenstveno na funkcionalnost, dostupnost i jednostavnost korišćenja.
Prilikom izrade sajta uvek uzimamo u obzir aktuelne trendove i standarde.

Trenutno, teško je zamisliti modernu i uspešnu firmu koja nema svoj web sajt.
Kvalitetan, profitabilan i funkcionalan web sajt Vam omogućava stvaranje pozitivanog imidža kompanije, povoljan način oglašavanja i komunikacije sa ciljnim grupama (potrošačima).

Izrada web sajta Evolve

Prednosti koje web sajt donosi:

  • reklama koja je 24/7 dostupna,
  • lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama,
  • mogućnost komunikacije sa klijentima, u cilju poboljšanja usluga,
  • povećanje poslovnih zahteva i prihoda,
  • otvaranje ka inostranim tržištima.

U Srbiji trenutno više od 4.000.000 ljudi koristi Internet. To znači da vaš biznis postaje vidljiv svim tim ljudima! A svi oni su Vaše potencijalne mušterije!

Zašto čekati da prođu godine kako biste postali uspešni? Da li ste znali da ukoliko imate profesionalan web sajt to može da Vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata?

Ako Vas nema na Internetu, kao da i ne postojite!

 

Ključni faktori za uspeh svakog web sajta su dobro formulisanje strategije projekta, upravljanje projektom, dizajn i razvoj, on-line marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje. Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada dolaze rezultati.
Naš glavni zadatak je izrada web sajta koje će biti jednostavna i laka za upotrebu krajnjim korisnicima. Pored toga, Web prezentacije koji su u skladu sa novim tehnologijama i standardima, omogućuvaju bolje pozicioniranje na pretraživačima.
Cenovnik, google * Web dizajn paketi služe samo kao orijentir, kako biste mogli da uporedite odnos cene, kvaliteta i kompleksnosti projekta. Svaka web prezentacija ima svoju posebnu strukturu, posebne zahteve a samim tim i posebnu cenu.

Najbolji uvid o kompleksnosti web sajta možemo steći posle popunjenog on-line upita sa tačnom specifikacijom projekta. Jedino onda možemo dati precizniju ponudu u vidu cene i vremenskog perioda izrade.


Kompatibilnost

Svi naši web sajtovi su kompatibilni i prilagođavaju se različitim veličinama ekrana, bez obzira da li je računar, telefon ili tablet a kako bi se osiguralo da sajt bude pregledan i jednostavan za korišćenje.

Hosting & domen

Da bi Vaš web sajt bio dostupan i vidljiv na internetu, potrebno je registrovati domen, zakupiti prostor (hosting) na serveru i postaviti web sajt na isti. Mi ćemo se pobrinuti za to.

Analitika i izvještavanje

Integrišemo Google Analytics na svaki naš web sajt, tako da možete pratiti aktivnosti posetilaca i time utvrditi da li i kad su potrebne promene na web sajtu a u cilju da zadržite ili privučete nove posetioce.

CMS sistem

CMS je sistem za upravljanje sajtovima koji Vam omogućava da kao korisniku bez poznavanja programiskih jezika, na jednostavan i brz načn sami dodajete, menjate i brišete sardržaj sa Vašeg web sajta.

  • wordpress footer logo
  • html5 css3 logo footer
  • joomla footer logoo
  • Drupal Logo footer
  • pscd Logo footer

Call Now ButtonPozovite nas