Potrbana Vam je web prezentacija - reklama ili logo? Kontaktirajte nas: +381 60 313 92 14

office@evolve-designstudio.com


Izrada Web Sajtova & Web dizajnKvalitetne internet prezentacije još uvek je teško pronaći na našem tržištu. Prednosti koje Internet i Web sajtovi donose i dalje se ne uviđaju dovoljno na našim prostorima.

Ako Vas nema na Internetu, kao da i ne postojite!


Evolve Design Studio izrađuje inovativne, jedinstvene i funkcionalne sajtove koji će Vam doneti konkurentsku prednost i reprezentativnu reklamu.

Zašto čekati da prođu godine kako biste postali uspešni? Da li ste znali da ukoliko imate profesionalan web sajt to može da Vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata?

U Srbiji trenutno više od 4.000.000 ljudi koristi Internet. To znači da vaš biznis postaje vidljiv svim tim ljudima! A svi oni su Vaše potencijalne mušterije!


Prednosti koje Web stranica donosi Vašoj firmi:

 • reklama koja je 24/7 dostupna svim korisnicima interneta,
 • sticanje novih mušterija, odnosno klijenata,
 • mogućnost komunikacije sa mušterijama u cilju poboljšanja usluga,
 • povećanje poslovnih zahteva i prihoda,
 • omogući Vašim klijentima lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama,
 • otvaranje ka inostranim tržištima.

Ključni faktori za uspeh svake web prezentacije su dobro formulisanje strategije projekta, upravljanje projektom, dizajn i razvoj, on-line marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje. Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada dolaze rezultati.
Naš glavni zadatak je izrada web prezentacija koje će biti jednostavna i laka za upotrebu krajnjim korisnicima. Pored toga, Web prezentacije koji su u skladu sa novim tehnologijama i standardima, omogućuvaju bolje pozicioniranje na pretraživačima.

Popunite naš on-line upit za inicijalnu procenu izrade web sajta

Formular

CMS sistem

CMS je sistem za upravljanje sajtovima koji Vam omogućava da kao korisniku bez poznavanja programiskih jezika, na jednostavan i brz načn sami dodajete, menjate i brišete sardržaj sa Vašeg web sajta.

Analitika i izvještavanje

Integrišemo Google Analytics na svaki naš web sajt, tako da možete pratiti aktivnosti posetilaca i time utvrditi da li i kad su potrebne promene na web sajtu a u cilju da zadržite ili privučete nove posetioce.

Kompatibilnost

Svi naši web sajtovi su kompatibilni i prilagođavaju se različitim veličinama ekrana, bez obzira da li je računar, telefon ili tablet a kako bi se osiguralo da sajt bude pregledan i jednostavan za korišćenje.

Hosting & domen

Da bi Vaš web sajt bio dostupan i vidljiv na internetu, potrebno je registrovati domen, zakupiti prostor (hosting) na serveru i postaviti web sajt na isti. Mi ćemo se pobrinuti za to.

 • wordpress footer logo
 • html5 css3 logo footer
 • joomla footer logoo
 • Drupal Logo footer
 • pscd Logo footer

Facebook