Izrada web sajtova

Dizajn i izrada web sajtova

Izrada web sajtova je naša osnovna delatnost. Kreiramo inovativne i moderne web sajtove, fokusirajući se prvenstveno na funkcionalnost, dostupnost i jednostavnost korišćenja.

Prilikom izrade sajta uvek uzimamo u obzir aktuelne trendove i standarde.

Trenutno, teško je zamisliti modernu i uspešnu firmu koja nema svoj web sajt.

Kvalitetan, profitabilan i funkcionalan web sajt Vam omogućava stvaranje pozitivanog imidža kompanije, povoljan način oglašavanja i komunikacije sa ciljnim grupama (potrošačima).

Mi verujemo da dobar Web sajt treba da:

  • poboljša Vaše poslovanje i poveća prihodeomogući Vašim klijentima lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama,
  • izgradi i ojača Vaš poslovni imidž firme,
  • pruži ugodno online korisničko iskustvo Vašim potencijalnim klijentima.

Reklama dostupna 24/7

Lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama

Otvaranje ka inostranim tržištima

Lakša komunikacija sa klijentima

Zašto čekati da prođu godine kako biste postali uspešni? Da li ste znali da ukoliko imate profesionalan web sajt to može da Vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata?

Ako Vas nema na Internetu, kao da i ne postojite!

Ključni faktori za uspeh svakog web sajta su dobro formulisanje strategije projekta, upravljanje projektom, dizajn i razvoj, on-line marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje.

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada dolaze rezultati.

Naš glavni zadatak je izrada web sajta koji će biti jednostavan i lak za upotrebu krajnjim korisnicima.

Pored toga, Web prezentacije koji su u skladu sa novim tehnologijama i standardima, omogućuvaju bolje pozicioniranje na pretraživačima google, yahoo,…

U Srbiji trenutno više od 4.000.000 ljudi koristi Internet. To znači da vaš biznis postaje vidljiv svim tim ljudima! A svi oni su Vaše potencijalne mušterije!

Vaša najbolja investicija je Vaš Web Sajt

Iskoristite 20% do kraja meseca za odabrane pakete !!!

* Web dizajn paketi služe samo kao orijentir, kako biste mogli da uporedite odnos cene, kvaliteta i kompleksnosti projekta. Svaka web prezentacija ima svoju posebnu strukturu, posebne zahteve a samim tim i posebnu cenu.

Najbolji uvid o kompleksnosti web sajta možemo steći posle popunjenog on-line upita sa tačnom specifikacijom projekta. Jedino onda možemo dati precizniju ponudu u vidu cene i vremenskog perioda izrade.

Naši klijenti

Zadovoljstvo klijenata nam je oduvek bilo i biće na prvom mestu.
Ovo su samo neki od klijenata koje izdvajamo iz svog portfolia, a sa kojima smo sarađivali na polju izrade web sajta:

Hosting i domen

Da bi Vaš web sajt bio dostupan i vidljiv na internetu, potrebno je registrovati domen, zakupiti prostor (hosting) na serveru i postaviti web sajt na isti. Mi ćemo se pobrinuti za to.

CMS sistem

CMS je sistem za upravljanje sajtovima koji Vam omogućava da bez poznavanja programiskih jezika, na jednostavan i brz načn sami dodajete, menjate i brišete sardržaj sa Vašeg web sajta.

Responsive dizajn

Svi naši web sajtovi su kompatibilni i prilagođavaju se različitim veličinama ekrana (računar, telefon ili tablet), a kako bi se osiguralo da sajt bude pregledan i jednostavan za korišćenje.

Analitika i izveštavanje

Integrišemo Google Analytics na svaki naš web sajt, tako da možete pratiti aktivnosti posetilaca i time utvrditi da li i kad su potrebne promene na web sajtu a u cilju da zadržite ili privučete nove posetioce.

SSL sertifikati

Bezbednost podataka na mreži nije fraza, i zato mi vodimo računa o sigurnosti svojih klijenata. Nakon izrade i pokretanja web stranice, predlažemo potpunu primenu nekih od SSL sertifikata odgovarajućeg kvaliteta.

Ažuriranje i administracija

Ažuriranje trenutnog sistema za upravljanje sadržajem, dodavanje novih funkcija na web sajt, kreiranje i objavljivanje sadržaja (vesti, blog), kreiranje i postavljanje grafičkih elemenata, izmena postojećih stranica sajta i dodavanje novih.

062 827 89 09