Potrbana Vam je web sajt, reklama ili logo? Kontaktirajte nas: +381 60 313 92 14

info@evolve-designstudio.com


Ukoliko želite da nam postavite pitanje, date sugestiju ili komentar na naš rad, kontaktirajte nas putem formulara koji se nalazi ispod a mi ćemo se potruditi da Vam što pre odgovorimo. Mi smo tu zbog Vas.

Evolve Design Studio


Dizajn studio Evolve

Okupljanje je početak. Nastaviti zajedno je napredak. Raditi zajedno je uspeh.

Dizajn studio Evolve osnovan je 2012. godine sa namerom da odgovorimo stalno rastućim zahtevima tržišta za novim idejama, fokusirajući se na oblasti izrade web prezentacija, kreiranja korporativnog identiteta, seo otimizacije i internet marketinga.

Mi smo kreativni pojedinci okupljeni oko zajedničkog cilja, da pre svega kreiranjanjem vizuelne komunikacije izmedju Vas i klijenata ili potrošača, unapredimo Vaše poslovanje na internetu, jer je upravo to ključ uspeha savremenog poslovanja.

Sa uverenjem da je uspeh naših klijenata i naš uspeh, stalno usavršavamo svoja znanja i veštine i težimo da kroz kvalitetna i funkcionalna krajna rešenja napredujemo zajedno sa Vama.

Mi radimo kao tim što nam omogućava da Vam ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih delova projekta, pa do podrške i održavanja nakon završetka istog.

U kreativnom procesu poštujemo tradicionalni pristup stvaranja ideja, koji započinje skicama na papiru koje se u kasnijoj fazi prenose u digitalnu formu.

Osim usluge web dizajna, internet marketinga i grafičkog dizajna, Dizajn studio Evolve Vam može pomoći da spremite sav potreban materijal za sajt, flajer, poster itd. (pisanje teksta, prevod teksta sa drugih jezika, fotografisanje i obrada fotografija proizvoda, zakup domena i hostinga).Call Now ButtonPozovite nas