Kontakt

Potreban Vam je web sajt, reklama ili logo?

Testirajte nas. Upit ne košta ništa.
Možda se pozitivno iznenadite odnosom cena-kvalitet.

Ukoliko želite da nam postavite pitanje kontaktirajte nas ili nam pišite putem formulara .

Imate projekat za nas?
Kontaktirajte nas

Ivan Google Ads  062 827 89 09
Vladimir Web Design  062 284 472
Beograd

  Što preciznije opišete projekat za koji Vam je potrebna ponuda.

  Sve na jednom mestu - Evolve design studio

  Dolaziti zajedno je početak, ostati zajedno je napredak, raditi zajedno je uspeh.” – Henri Ford

  Dizajn studio Evolve osnovan je 2009. godine sa namerom da odgovorimo stalno rastućim zahtevima tržišta za novim idejama, fokusirajući se na oblasti izrade web prezentacija, kreiranja korporativnog identiteta, seo otimizacije i internet marketinga.

  Mi smo kreativni pojedinci okupljeni oko zajedničkog cilja, da pre svega kreiranjanjem vizuelne komunikacije izmedju Vas i klijenata ili potrošača, unapredimo Vaše poslovanje na internetu, jer je upravo to ključ uspeha savremenog poslovanja.

  Sa uverenjem da je uspeh naših klijenata i naš uspeh, stalno usavršavamo svoja znanja i veštine i težimo da kroz kvalitetna i funkcionalna krajna rešenja napredujemo zajedno sa Vama.

  Mi radimo kao tim što nam omogućava da Vam ponudimo kompletnu uslugu sve od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih delova projekta, pa do podrške i održavanja nakon završetka istog.

  U kreativnom procesu poštujemo tradicionalni pristup stvaranja ideja, koji započinje skicama na papiru koje se u kasnijoj fazi prenose u digitalnu formu.

  Osim usluge web dizajna, internet marketinga i grafičkog dizajna, Dizajn studio Evolve Vam može pomoći da spremite sav potreban materijal za sajt, flajer, poster itd. (pisanje teksta, prevod teksta sa drugih jezika, fotografisanje i obrada fotografija proizvoda, zakup domena i hostinga).

  Ivan

  Google Ads

  Vladimir

  Izrada web sajta
  Web dizajn
  Grafički dizajn

  Ivica

  Design