Izrada sajta cena

Koliko košta izrada Web Sajta?

 

Cena izrade sajta nikako ne sme da bude glavni faktor kada se radi web sajt (web prezentacija), jer loše izrađen sajt imaće negativan uticaj na vaše poslovanje. To će vas koštati daleko više nego što ćete dobiti malom uštedom pri izradi sajta. Kvalitetniji sajt može da Vam povrati uloženi novac već posle nekoliko meseci. A danas, funkcionalan i moderan sajt je kvalitetna 24/7 prezentacija vaše firme i usluge na internetu.

Mi vjerujemo da dobar web sajt treba da :

 • poboljša Vaše poslovanje i poveća prihode
 • omogući Vašim klijentima da lako nađu informacije o proizvodima i uslugama,
 • izgradi i ojača Vaš poslovni imidž firme na internetu,
 • pruži ugodno on-line korisničko iskustvo Vašim potencijalnim klijentima,
 • osigura informiranost Vaših klijenata,
 • osigura efikasnost Vašeg poslovanja,
 • unapredi Vašu sliku u poslovnom svetu.

Svi potencijalni klijenti koji Vas nađu preko interneta jedino na osnovu web sajta mogu inicijalno da procene vašu firmu. Ako im vaša internet prezentacija ne ‘zapadne za oko’ zauvek ste ih izgubili.

* Web dizajn paketi služe samo kao orijentir, kako biste mogli da uporedite odnos cene, kvaliteta i kompleksnosti projekta. Svaka web prezentacija ima svoju posebnu strukturu, posebne zahteve a samim tim i posebnu cenu.

Najbolji uvid o kompleksnosti web sajta možemo steći posle popunjenog on-line upita ispod sa tačnom specifikacijom projekta. Jedino onda možemo dati precizniju ponudu u vidu cene i vremenskog perioda izrade.

Testirajte nas. Upit ne košta ništa.
Možda se pozitivno iznenadite odnosom cena-kvalitet.

  Posedujem hosting
  Posedujem domen
  Na koliko jezika bi bio sajt?
  Koje su stavke u navigaciji (stranice), koje su željene funkcionalnosti, da li postoji dizajn koji Vam se dopada i zašto?
  Što preciznije opišete projekat ponuda će biti kompletnija.
  Budžet