Vaša najbolja investicija je Vaš web sajt

Izrada sajtova Evolve Beograd

Sve što Vam treba za uspešan Web nastup imamo na jednom mestu.

Izrada modernih web sajtova i pružanje svih vrsta Web usluga kao što su Google oglašavanje i Grafičkog dizajn uz pristupačne cene.

Mi kreiramo Vaš

SAJT

BREND

ON-LINE USPEH

Izrada sajtova

Pravilno dizajniran i funkcionalan web sajt Vam omogućava stvaranje pozitivanog imidža kompanije.

Google oglasi

Efikasno reklamiranje vaše firme je vrlo važan korak za uspešno poslovanje za mala i srednja preduzeća.

Održavanje sajtova

Proces održavanje sajta se obavljaja nakon njegove izrade i puštanja u rad, a koje obezbeđuju njegov nesmetan rad.

Grafički dizajn

Profesionalni izbor boja, fontova, dizajniran logo, flajer i ambalaža imaće ogroman uticaj na potrošača, kao i na izgradnju pozitivnog odnosa sa klijentima.

0

godina iskustva

0

završenih projekata

0

zadovoljnih klijenata

Naše usluge

Kako možemo da Vam pomognemo?

Izrada sajtova Beograd

Izrada web sajta je naša osnovna delatnost. Kreiramo inovativne i moderne web sajtove, fokusirajući se prvenstveno na funkcionalnost, dostupnost i jednostavnost korišćenja.

Prilikom izrade sajta uvek uzimamo u obzir aktuelne trendove i standarde.

Trenutno, teško je zamisliti modernu i uspešnu firmu koja nema svoj web sajt.

Oglašavanje na Google-u
Google Ads

Kako doći do novih klijenata putem interneta? Pravilno ciljana Google AdWords kampanje pomoći će Vam da zainteresovane osobe saznaju za vašu Web stranicu.

Dozvolite da vam pomognemo, oglašavanjem preko Google Oglasa privućićete nove kupce i povećati prodaju preko vaše Web stranice.

Održavanje Web Sajtova

Održavanja web sajta podrazumeva da sajt bude dostupan i da nesmetano funkcioniše od trenutka njegovog postavljanja na internet.

Proces održavanje sajta se obavljaja nakon njegove izrade i puštanja u rad, a koje obezbeđuju njegov nesmetan rad, dostupnost, pravljenje rezervnih kopija i sl.

Logo | Flajeri | Vizit kartice

Grafički dizajn je umetnost i profesija odabira i aranžiranja vizuelnih elemenata kao što su tipografija, fotografija, ilustracija, simboli i boje s ciljem prenošenja neke poruke određenoj publici.

Profesionalni izbor boja, fontova, profesionalno dizajniran logo, flajer i ambalaža imaće ogroman uticaj na potrošača, kao i na izgradnju pozitivnog odnosa sa klijentima. Odgovarajuća upotreba ovih elemenata snažno utiče na podsvest, ulivajući poverenje i kredibilitet. Takođe pokazuje prestiž i kvalitet usluga kompanije.

seo otimizacija sajta beograd

Pisanje teksta za web sajt, blog, e-knjigu, newsletter

Koliko često nailazite na prelepo dizajnirane sajtove koje vrlo brzo zatvarate jer su vam dosadni, ili vam tekst nije jasan, nema dovoljno informacija, pun je slovnih i gramatičkih grešaka. Da li biste radije verovali takvom sajtu ili lepom i urednom sajtu na kom možete naći mnogo korisnog i vrednog sadžaja?

U savremenom, online svetu, vaš vebsajt je postao prvi digitalni utisak. Ukoliko ne ugrabite pažnju čitalaca, kliknuće na iks, i pronaći nekog ko će to uraditi bolje.

Statistike kažu da je dovoljno samo 3-5 sekundi da posetilac sajta odluči da li će se tu i zadržati. Dok dizajn, dobre fotografije, slike pomažu da se nakratko privuče njegova pažnja, kvalitetan i informativan sadržaj je ono što zapravo zaključuje posao.

Utisci

Naš najveći uspeh je kada je klijent zadovoljn, a zadovoljn je samo onda kada je rad kvalitetan i efikasan.

Blog

Sve što vas zanima o izradi sajtova, seo optimizaciji, internet marketingu…